У рамках 17 туру Першої ліги (група Б) відбувся матч Вікторія – Інгулець

Поєдинок відбувся на Ювілейному, розпочавшись із годинною затримкою через повітряну тривогу.

Сумчани в домашньому матчі намагалася реабілітуватися за поразку у першому колі. Підопічні Безсмертного зараз перебувають у хорошому ігровому тонусі – команда не програє з 13 жовтня. “Інгулець” наприкінці осінньої частини сезону не вражає – всього одна перемога за чотири матчі.

На жаль, у першій половині зустрічі було не так багато яскравих моментів, але без голів команди на перерву все ж не пішли. Свою майстерність проявив Ярослав Богунов. Футболіст “Інгульця” ударом із дальнього штрафного влучив у верхній кут воріт Литвиненка – 0:1.

У другій половині зустрічі сумчани взяли м’яч під свій контроль і намагалися за рахунок флангів розхитати захист суперника. Освіжив гру й Чеглов, який вийшов під завісу матчу, й створив декілька небезпечних моментів. Проте реальної небезпеки біля воріт команди з Кіровоградщини господарям поля створити не вдалося, петрівчани ж грали по рахунку, не форсуючи подій на полі. Тож фінальний свисток арбітра матчу Дениса Резнікова зафіксував мінімальну перемогу гостей.

Наступний матч підопічні Анатолія Безсмертного зіграють у суботу, 25 листопада, в Києві.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *