Сьогодні в смт Ставище відбувся матч 19 туру чемпіонату ААФУ між “Любомиром” та “Вікторією”.
Перший тайм, крім декількох напівгострих моментів зі сторони команди з Миколаївки, нічим особливим не запам’ятався. “Вікторія” більше володіла м’ячем та впевнено пресингувала суперників.
Другий тайм став повною протилежністю першому. Уже на 56 хвилині Аржанов з лівого флангу пасує в центр штрафної на Кузьміна, той комбінує з Акімовим та скидує м’яч назад на Перидистого. Опорний півзахисник “Вікторії” наважується на удар з 20 метрів та кладе “шкіряного” точно в правий кут воріт, встановивши рахунок на табло 0-1.
63 хвилина: Кузьмін гостро віддає розрізну передачу на хід Акімову, але той не встигає її замкнути. Згодом Цапій наважується на дальній удар по воратах “Любомира” з 30 метрів, проте надто неточно.
68 хвилина: Лозовий виконує суперпередачу на Акімова і виводить його на побачення з голкіпером. В’ячеслав у верховій дуелі обігрує воротаря господарів, але рефері фіксує оффсайд.
Через 2 хвилини Акімов знову мав непоганий шанс відзначитися: отримавши пас з глибини, на великій швидкості він проходить по правому флангу і потужно, але не точно, пробиває.
Варто відзначити, що господарі зрідка виходили в атаку. Лише в кінці другого тайму “Любомиру” вдалося більш-менш кілька разів точно пробити по воротах суперника. Проте гравці “Вікторії” швидко вирівнювали гру і поступово повертали контроль над м’ячем.
Кінцівка поєдинку видалася спекотною як на фоли, так і на картки. Однак, фінальний свисток арбітра встановив остаточний рахунок – 1:0.
Наступний матч команда з Миколаївки зіграє з “Олімпією” 15 травня.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *