ФК «Вікторія» завершила навчально-тренувальні збори. Головний тренер Анатолій Безсмертний підбив підсумки підготовки команди взимку та розповів про задачі клуба на найближчий час.

«Збори пройшли добре. Я дякую нашому президенту Сергію Бондаренку за те, що знайшов кошти і організував для команди комфортні умови для тренування. Увесь обсяг роботи, що був запланований, команда виконала. Цієї зими вдалося зіграти 11 товариських поєдинків, на перегляді було багато якісних футболістів. І тренерський склад, і команда попрацювали продуктивно.

Багато гравців від нас пішло. Це Галенко, Мишенко, Сахно та інші. У кожного на те були свої причини: хтось по сімейним обставинам, комусь треба в іншій команді «переналаштуватися». Натомість було запрошено футболістів, які посилять «Вікторію» й будуть радувати сумських вболівальників.

Особливих задач стосовно Чемпіонської ліги немає. Нам треба ще вчитися і підсилюватися. «Вікторія» пройшла хорошу школу в Першій лізі Б, але попереду матчі з новими командами, з якими ще не грали. Лідерство штучно не створиш. З часом побачимо: хто проявить себе, той і стане лідером».

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *