Сьогодні на стадіоні «Вікторія» однойменна команда приймала МФК «Миколаїв». Перед матчем обидві команди знаходилися у верхній частині турнірної таблиці. Тому, здавалося, що у господарів був чудовий шанс закріпитися на першому місці в групі Б.

Уже на 1 хвилині, після небезпечного прострілу від Кузьміна в штрафний гостей, м’яч влучає в руку одного з захисників. Суддя призначає пенальті, який майстерно реалізовує Шаврін, встановлюючи рахунок на табло 1-0.

15 хвилина матчу: подвоювати рахунок міг Борисенко, але на м’ячі був перший захисник «Миколаєва». Через мить «шкіряний» після низки рикошетів у воротарському майданчику опинився в ногах Чернікова, але відправити його в сітку півзахиснику «Вікторії» забракло точності.

На 19 хвилині гостям таки вдалося забити, щоправда боковий рефері зафіксував у Окатова оффсайд. Через 5 хвилин міг зіграти на добиванні після небезпечного удару Шавріна все той же Черніков, але сьогодні явно був не його день.

За 6 хвилин до кінця першого тайму, скориставшись «пожежою» в штрафному майданчику «Вікторії», Віктор Окатий впритул розстрілює ворота Воробея і змінює рахунок на нічийний.

Другий тайм виявився відверто невдалим для команди з Миколаїівки. На 56 хвилині Касьянов невдало зрізав м’яч у власний штрафний майданчик, його підхопив форвард гостей Кравченко і пробив під дальню стійку: 1-2.

На 65 хвилині все той же Кравченко міг ще раз засмутити голкіпера Воробея, але «шкіряний» буквально просвистів над перекладиною.

Такий розвиток подій вимагав освіжити гру господарів, саме тому на поле Артем Радіонов випустив Бровченка, Акімова, Аржанова та Чеглова. Проте жоден з них до кінця матчу так і не зумів відзначитися. Натомість, на 81 хвилині, після помилки захисників «Вікторії», дубль на свій рахунок записує Кравченко, забивши гол з кількох метрів.

Останні 10 хвилин матчу пройшли практично без моментів, а додані арбітром 2 хвилин пролетіли для нашої команди дуже швидко.

У підсумку – прикра поразка 1:3.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *