19 серпня в Демидові місцевий Діназ приймав Вікторію. Це був матч IV туру Першої ліги ПФЛ.

Вже в дебюті сумчани отримали свої моменти: Шаврін та Галенко небезпечно головою завдавали удари по воротах, однак нападникам Вікторії забракло точності.

Футболісти Діназа ж увійшли в гру достатньо нервово й мали станом на 24 хвилину в своєму активі вже 3 «гірчичника».

На 25 хвилині Шевченко після «пожежі» в штрафному майданчику гостей міг забити гол. Удар вийшов максимально сильним, але «шкіряний» полетів у руки Литвиненка. Голкіпер Вікторії врятував також в наступному моменті, коли Кириченко цілив в лівий кут воріт.

Під завісу першого тайму могли відзначитися Машталір та Шаврін. Останній після класної скидки Чеглова в центр штрафного майданчика поцілив в поперечину.

На другий тайм Вікторія вийшла максимально зарядженою й через 20 секунд після його початку Галенку після пасу Шавріна вдалося «прострілити» голкіпера Дмитроченка. 0-1.

Господарі після такої несподіванки пішли вперед:  м’яч в центрі поля у другій половині зустрічі практично не тримався, обидві команди намагалися контратакувати.

На 79 хвилині з дальньої дистанції класно пробивав по воротах сумчан Школьний, але на місці знову був Литвиненко.

Незважаючи на значний тиск на ворота гостей, зрівняти рахунок Діназу так і не вдалося. Під завісу матчу футболіст Ворона до того ж награв на червону картку.

Наступний поєдинок в Першій лізі Вікторія зіграє проти Гірник-Спорту 27 серпня на стадіоні «Ювілейний»

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *