6 серпня «Вікторія» приймала вдома запорізький «Металург». Матч відбувся на стадіоні «Ювілейний» – новій домашній арені в Сумах.

Попри аномальну спеку +36 градусів, команди доволі активно, хоча й з невеликими паузами, провели поєдинок.

Початок зустрічі пройшов на зустрічних курсах, було помітно бажання обох команд забити вже в дебюті гри. І вже в стартові 20 хвилин “Металург” та “Вікторія” обмінялися гольовими моментами: Спочатку Могильний небезпечно атакував з лівого флангу, а після цього Сахно з “Вікторії” відповів небезпечним ударом здалеку. Міг відкривати рахунок Володимир Польовий, який ефектно спіймав м’яч на підбиранні, але не менш класно голкіпер сумчан Литвиненко перевів його на кутовий.

На 36 хвилині господарі отримали право на штрафний. Після навісу від Сахна Шаврін відзначився ударом у поперечку, м’яч відскочив до Долінського й півзахисник «Вікторії» не схибив – 1:0.

42 хвилина. Господарі продовжують атакувальні дії. Сасовський скидає на Шавріна, але, на жаль, форвард пробиває вище воріт.

Забитий гол помітно додав настрою футболістам “Вікторії”: вони до кінця першого тайму володіли ініціативою.

Однак все змінилися з початком другої половини зустрічі. Перша ж атака стала результативною для “Металурга”. Іродовський віддав на фланг Білоцерковцю, той, протягнувши м’яч на швидкості, прострілив точно на Сейтхалілова – 1:1.

Обидві команди однаково хотіли заробити 3 очки. Чудовим сейвом відзначився Байда в епізоді, коли пробивав Машталір. Дивовижну реакцію продемонстрував Литвиненко, витягнувши м’яча з дев’ятки після удару Сада. Кілька класних моментів мали сумчани під завісу поєдинку, але всі удари виявилися не точними..

Фінальний свисток приніс другу нічию в сезоні для “Вікторії”.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *