11 серпня на стадіоні “Кремінь-Арена ім. О.Бабаєва” що на Полтавщині відбувся матч «Кремінь» – «Вікторія» в рамках ІІІ туру Першої ліги ПФЛ

Початок матчу проходив на зустрічних курсах: обидві команди охоче йшли в контратаку, а м’яч практично в центрі поля не тримався. Футболісти створювали свої напівмоменти аж до 36 хвилини. Тоді Бичков виконав класну подачу з правого флангу в штрафний майданчик на Шавріна, той головою віддав пас на «самотнього» Чеглова і півзахиснику гостей нічого не залишилося, як в ефектному падінні засмутити голкіпера Матуса. 0-1.

2 тайм пройшов за сценарієм першого. Суперники радували глядачів великою кількістю моментів. Подвоїти рахунок могли Машталір і Шаврін, Покотилюк, а за команду з Кременчука – Трофимюк, Касімов, але усім їм забракло точності. Варто відзначити також якісні дії голкіпера сумчан Литвиненка за вміння читати гру суперників.

У підсумку мінімальна перевага сумчан у виїзному матчі. “Вікторія” має у своєму активі 5 очок і посідає 4 сходинку в турнірній таблиці.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *