2 серпня “Дружба” приймала в Кагарлику “Вікторію”. Це був матч другого раунду Кубка країни.

Зустріч розпочалася досить жваво: команди вже в дебюті поєдинку мали свої моменти.
На 17 хвилині футболіст господарів Сторчоус міг відкрити рахунок, отримавши передачу з лівого флангу, але для завершення атаки йому забракло точності.
А під час наступного “штурму” вже через декілька хвилин господарям вдалося забити: з того ж лівого флангу Козлов зробив навісну передачу у штрафний майданчик на Сомова й нападник не схибив. 1-0.
На 21 хвилині автор першого голу знову небезпечно пробивав з дальньої дистанції і ледве не подвоїв рахунок матчу.
На 45 хвилині червоно-чорні створили свій черговий 100% момент: Головко увірвався в карний майданчик і вийшов сам-на-сам з голкіпером «Вікторії», проте у тому протистоянні сильнішим виявився Шеліхов.

Гарний і чи не єдиний шанс забити під завісу першого тайму мав Шаврін, який у верховій боротьбі з захисником пробив не точно по воротах Тараненка.

Під час перерви Анатолій Безсмертний зробив певні висновки, провівши одразу 3 заміни: замість Шавріна, Чеглова та Євпака вийшли Долінський, Галенко та Ульянов.
Незважаючи на мінімальну перевагу, «Дружба» продовжувала тиснути і у другому таймі, захопивши повністю ініціативу. Сумчанам же нічого не залишилося, як грати другим номером.
На 56 хвилині господарі черговий раз проводять чудову атаку на лівому фланзі: Головко, Куба та Грищенко розіграли гарну комбінацію, після чого останній отримав змогу потужно пробити по воротах, але забити м’яч так і не вдалось: воротар Шеліхов ліквідував загрозу для сумчан.

Однак на 70 хвилині Машталір навісив у штрафний майданчик «Дружби». Зав’язалася боротьба, в якій грубу помилку допустив центральний захисник, чим сповна скористався Сасовський і упевнено пробив з короткої дистанції. 1-1.
Через 5 хвилин все той же Сасовський міг запалити на табло результат на користь «Вікторії», завдавши удар головою. Не вийшло.
80 хвилина. Сумчани розігрують кутовий і перевертають гру з ніг на голову: Андрій Нелін у верховій боротьбі переграє Сомова. 1-2. Справжній камбек.

Останні хвилини матчу пройшли на емоціях: пряму червону отримав Ульянов після грубої гри біля власного штрафного майданчику. Зрозумівши, що втрачати більше нічого, «Дружба» пішла усім складом вперед. Але зрівняти рахунок не вистачало ні часу, ні сил.
У підсумку 1:2 – важка, але важлива перемога сумчан в Кагарлику. Шеліхов, без перебільшення, – герой матчу.

Однак уся боротьба попереду..

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *