13 квітня в Сумах відбувся матч Вікторія – Прикарпаття в рамках IV туру Першої ліги

Початок поєдинку опинився під загрозою через реалії воєнного часу. Зокрема, проблема з електрикою зірвала добру третину прямої трансляції. На момент, коли Суми включилися на всю Україну, Прикарпаття вже вело в рахунку. Цюцюра в ході швидкої атаки дав тонку розрізну передачу на Коса, нападник протиснув суперника й реалізував вихід один на один – 0:1.

Після цього Вікторія заволоділа ініціативою, проте їй було досить важко долати нетипову тактичну схему івано-франківців. Був момент, коли воротар гостей Бобинець упустив м’яча на ногу Машталіру, проте пізахисник сумчан пробив не акцентовано.

Після перерви також були моменти, що могли змінити рахунок. Дуже гостро пробивав штрафний Лебеденко – трішки неточно. Після цього прозвучала сирена повітряної тривоги й матч довелося перервати надовго. Лише через дві з половиною години, з другої спроби, вдалося відновити гру.

Після відбою запропонувати щось принципово нове суперникам Вікторії не вдалося. Господарі поклалися на дальні удари з гри та стандартів – пробивали все той же Лебеденко, Долінський, Кравчук, Савченко. Рідше доходило до загрози безпосередньо з меж карного майданчика: це все той же Долінський і Нелін намагалися також після кутових і штрафних пробивати через частокіл ніг – “шкіряний” у ворота йти не хотів.

Так матч і закінчився – 0:1.

21 квітня наша команда поміряється силами з Кудрівкою-Нивою на виїзді.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *