18 вересня відбувся черговий матч 9 туру Другої ліги: на стадіоні ім. Куца місцевий «Тростянець» приймав команду з Миколаївки.

З перших хвилин «Вікторія» взяла ініціативу в свої руки та нав’язувала боротьбу на кожному клаптику поля. Небезпечно діяли в штрафному майданчику Борисенко та Єременко, прицільні постріли завдавав Юрій Цапій.

На 42 хвилині через перебор жовтих карток був змушений достроково покинути поле гравець «Тростянця» Менжинський: півзахисник примудрився заробити два «гірчичника» впродовж 5 хвилин. Проте господарі не засмутилися й міцно «закрилися» на своїй половині поля.

На 78 хвилині активні дії наших нападників змусили суперника грубо помилитися: Лозовий увірвався з лівого флангу у штрафний майданчик, гостро пробив і м’яч після серії рикошетів опинився в ногах Ульянова. Захисник «Вікторії» не схибив, запаливши цифри на табло 0 -1.

З таким рахунком матч і закінчився. Команді з Миколаївки нарешті вдалося після серії невдач заробити 3 очки. Уже через тиждень наші футболісти зіграють на домашньому стадіоні проти одеської «Реал Фарми». Слідкуйте за анонсами!

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *