7 квітня в Кам’янці-Подільському «Епіцентр» приймав «Вікторію». Це був матч ІІІ туру Чемпіонської першої ліги

Господарі, хоч і створили два навіпмоменти на початку поєдинку, але пропустили першими. На 17 хвилині чи не єдина атака сумчан, яка завершилася ударом, стала результативною – постріл Чеглова змусив засмутитися голкіпера Жмурка. 0:1.

Утім, після цього кам’янчани організували ряд небезпечних моментів, а на 37 хвилині Владислав Мороз, обігравши двох захисників сумської команди, потужно пробив з 16 метрів у дальню «дев’ятку» – 1:1.

На початку другого тайму Ліповуз наважився на удар із середньої дистанції: м’яч зачепив ногу Кравчука, змінив траєкторію та опинився у воротах «Вікторії» – 2:1. Повівши в рахунку, господарі не зупинилися. Під завісу матчу «Епіцентр» розіграв кутовий, Беженар закинув «шкіряного»  в район воротарського майданчика, де Данило Кравчук, випередивши усіх в один дотик, перевів м’яч – 3:1.

Далі гра дещо заспокоїлася. Футболісти «Вікторії» намагалися врятувати матч, але не вдалося. Варто відзначити результативну гру воротаря сумчан Дениса Шеліхова в цьому матчі, який часто рятував власні ворота від, здавалася, неминучих голів.

Наступний матч наша команда зіграє в рідних стінах проти Прикарпаття 13 квітня.

 

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *