5 вересня відбувся матч 7 туру Другої ліги: «Балкани» приймали на своєму полі ( стадіон ім. Тропанця) команду з Миколаївки.

Дебют поєдинку проходив під повну диктовку «Вікторії»: команда повністю контролювала м’яч на половині поля «Балкан» і намагалася забити «швидкий» гол. На 18 хвилині Кузьмін завдав небезпечного, потужного удару по воротах Герича, проте голкіпер його парирував. За хвилину вже Гранкін гарно пробив з-за меж штрафного майданчика й воротар знову рятує свою команду, витягуючи м’яч із «шістки». Свої моменти також мали Єременко та Лозовий, але рахунок так і не був відкритий.

Натомість 33 хвилина матчу розпочалась шоково для вболівальників команди з Миколаївки: перший гострий удар по воротах гостей виявився результативним. Відзначився Китаєвський.

Після цього футболісти «Вікторії» намагалися зрівняти рахунок ще довго. Зробити це вдалося Аржанову аж на 80 хвилині: захисники «Балкан» у власному штрафному відібрали м’яч не за правилами у вийшовшого на заміну Максима Чеглова. Суддя показав на одинадцятиметрову позначку і півзахисник гостей не схибив. Після забитого голу розпочалися зовсім непотрібні розмови з рефері, а тренер «балканців» Колчін дозволив собі неприйнятні образи в бік свого візаві, за що й отримав пряму червону.

Протистояння наближалося до свого кінця і здавалося, що «Вікторія» з хвилини на хвилину подвоїть рахунок. Так і сталося, щоправда з дуже суперечливого оффсайду.

1:1. Так матч і завершився. 

Наступний поєдинок наша команда зіграє вдома проти запорізького «Металурга» вже в цю суботу, 11 вересня.

Слідкуйте за анонсами!

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *