27 липня на стадіоні «Колос» в Борисполі ФСК «Маріуполь» приймав «Вікторію» в рамках І туру Першої ліги України з футболу.

У дебюті зустрічі команди демонстрували «обережний» футбол, боротьба йшла переважно в центрі поля.

На 14 хвилині, після серії рикошетів в штрафному майданчику «Маріуполя», Покотилюк з Машталіром мали гарні шанси відзначитися: перший влучив в перекладину, а другий – після відскоку м’яча не зміг головою перевести його в фактично пусті ворота.

Уже через 8 хвилин Лебеденко з лівого флангу навішував у штрафну господарів і ледь не закрутив «шкіряного» в дальню «дев’ятку». Тоді підстрахував голкіпер Караващенко й перекладина маріупольців.

Наприкінці І тайму гарну можливість забити після прострілу Батальського мав Махиня, але йому забракло швидкості замкнути передачу.

Другий тайм не був рясним на моменти, як і перший: гравці обох команд виглядали втомленими очевидно після важких літніх тренувальних зборів.

Запам’ятався гострий постріл Ульянова на 54 хвилині з лівого флангу. На жаль, м’яч зачепив сітку воріт не з того боку. За 15 хвилин до кінця основного часу в штрафний майданчик маріупольців сміливо увірвався захисник Бичков, але засмутити голкіпера йому не вдалося: удар по воротах хоч і був з близької відстані, проте вийшов не сильним.

Під завісу матчу контрвипади почастішали, але результату вони не мали. Так поєдинок і закінчився, не виявивши переможця. У підсумку 0-0: команда Анатолія Безсмертного везе в Суми 1 очко.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *