Матч між ФК «Кудрівка» та ФК «Вікторія» завершував 22 тур чемпіонату ААФУ в 2 групі. З турнірної точки зору для команди з Миколаївки ця зустріч нічого не вирішувала , натомість господарям потрібна була тільки перемога для того, щоб продовжити боротьбу за чемпіонство в плей-офф. 

Суперникам вдалося зібрати майже оптимальні склади. Уже в дебюті ігрового часу Борисенко, скориставшись помилкою захисників при передачі від Яценка, перехопив м’яч і вийшов на побачення з воротарем. 0:1, рахунок відкрито на 4 хвилині. Гра пішла на зустрічних курсах, але без особливо гострих моментів. На 27 хвилині Лозовий увірвався в штрафний майданчик з правого флангу і робить прострільну передачу, на яку відгукувся Гранкін, щоправда не влучивши по м’ячу. Але по ньому влучає Акімов, який своїм сильним ударом не залишив шансів для голкіпера «Кудрівки».

Не встигли порадіти футболісти «Вікторії», як «шкіряний» опиняється у їх воротах вже через 2 хвилини: гострий простріл з лівого флангу замикає ніким не прикритий Євген Валько.

Майже перед сигналом про завершення першого тайму Тарас Михайлюк своєю чудовою грою на другому поверсі зумів засмутити голкіпера господарів втретє.

У другій половині зустрічи було багато невикористаних моментів, коли удари були або неточними, або надійно грали воротарі і захист. «Кудрівці» нічого не залишалося, як йти «ва-банк». На 60 хвилині Волошин, отримавши пас від товаришів по команді з лівого флангу, йде вперед і влучно пробиває в кут воріт – 3:2. Цей гол вселив господарям надію на перемогу, але команда з Миколаївки вперто боролася за кожен метр ігрового поля. Щедраков, Зубожівський та Волошин мали хороші шанси зрівнювати рахунок, але «шкіряний» вперто не йшов у ворота.

Наступний свій матч «Вікторія» зіграє вже 5 червня з ФК «Суми» в чвертьфіналі чемпіонату України з футболу серед аматорських команд 2020-2021.

IMG_1745-400x267 Перемагаємо "Кудрівку" з рахунком 2-3

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *