23 серпня на стадіоні Нова-Баварія, що в Харкові, відбувся матч 5 туру Другої ліги між «Вовчанськом» та «Вікторією». Команди підійшли до гри у різному настрої: «вовки» після перемоги над «Олімпією» в Кубку України були в піднесеному стані, гостям же треба було реабілітуватися перед своїми вболівальниками після поразок від «Миколаєва» та «Скорука».

Команда з Миколаївки очікувано одразу взяла м’яч під свій контроль, захопивши територіальну перевагу. 12 хвилина: Акімов віддає класну передачу п’ятою на Аржанова у штрафному майданчику, проте пробити завадили захисники. Уже через 3 хвилини Вадиму Шавріну забракло швидкості аби бути першому на м’ячі й засмутити голкіпера «Вовчанська», а на 18 хвилині форвард «Вікторії» пробив з убойної відстані в руки Дьякова.

Господарі ж намагалися відповідати контрвипадами і перший, на 21 хвилині, вийшов дуже гострим: Гладковський, увірвавшись у штрафний майданчик суперника, вийшов на побачення з Воробеєм. Голкіпер «Вікторії» кулаками відбиває «шкіряного» прямо в ноги Катеренчука, якого не за правилами зупиняє Передистий. Рефері вказує на позначку, до м’яча підходить Пантелейчук і встановлює рахунок на табло 1-0.

До свистка судді, який сповістив про закінчення першого тайму, Акімов та Аржанов ще кілька разів потурбували воротаря нескладними ударами, а захисник Нелін в боротьбі на другому поверсі в штрафному майданчику «Вовочанська» влучив в поперечину. В цілому, рахунок за підсумками першої половини був цілком не по грі.

По перерві гості, маючи тотальну перевагу у володінні м’ячем, не змогли свої моменти реалізувати в забиті голи. Натомість, свої пару-трійку небезпечних епізодів «вовки» використали сповна. На 60 хвилині Гладковський після помилки захисників опиняється тет-а-тет з голкіпером «Вікторії» і віддає передачу на лівий фланг Боржесу Мачадо Мартінсу Луану. Бразилець вже через мить встановлює рахунок 2-0.

Вийшовши на заміну, Гранкін, Борисенко, Кузьмін та Ульянов суттєво змогли пожвавити гру, проте до фінального свистка рефері гості так і не зуміли продертися через захисні редути «Вовчанська». У підсумку: дуже прикра поразка команди з Миколаївки.

У п’ятницю, 27 серпня, наша команда вдома прийматиме «Нікополь».

 

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *