Сьогодні, 15 травня, «Вікторія» на своєму полі здобула перемогу в напруженому матчі проти «Олімпії» з рахунком 2-1.

Початок зустрічі був за господарями. Уже на 2 хвилині Цапій вирішив пробити з лівого флангу з 20 метрів, проте «шкіряний» полетів прямо в руки голкіперу.
З хвилина матчу: команда з Савинців організовує миттєвий контрвипад. Форвард «Олімпії», відірвавшись від захисників, вийшов сам на сам з Зарубіним, але переграти його не зміг. Через 10 хвилин Черніков, увірвавшись в карний майданчик, накрутив 2 захисників і намагався завдати удару, проте був збитий. Рефері в цьому моменті фолу не побачив.
«Олімпія» також намагалася не відсиджуватися у захисті. На 19 хвилині після швидкої контратаки півзахисник гостей пробивав з-за меж штрафного, але м’яч пролетів над перекладиною.
Утім, гравці команди «Вікторія» діяли спокійно та виважено, а до кінця першого тайму рахунок могли відкрити Акімов та Кузьмін, але фортуна цього разу вирішила грати за гостей.
Але не допомогла вона й команді з Савинців у 2 таймі. Після перерви перевага «Вікторії» стала ще більш відчутною, а небезпечних моментів поблизу воріт візаві значно побільшало. На 47 хвилині Акімов пробивав головою по воротах після флангової подачі Лозового, проте голкіпер в останній момент страхує своїх захисників. Уже через 2 хвилини Кузьмін вривається в штрафний майданчик суперників, накручує захисників і потужно пробиває в ближній кут, втім від голу знову рятує воротар.
Як потрібно реалізовувати моменти «Вікторія» продемонструвала на 54 хвилині зустрічі. Все той же Андрій Кузьмін, відірвавшись від захисників, не залишає шансів голкіперу «Олімпії» і забиває перший гол.
Відповіді від гостей не довелось довго чекати: на 61 хвилині Бірюк з лівого флангу точно навішує в штрафний майданчик на Ковтуна, який на другому поверсі переграє захисників та Зарубіна. Рахунок 1-1.
Після пропущеного м’яча «Вікторія» збільшила тиск на ворота гостей та конвертувала його у забитий м’яч на 87 хвилині.
Касьянов навісив в штрафний майданчик на Корольчука, той переправляє «шкіряного» на Єременка і півзахисник «Вікторії» ефектним ударом з льоту забиває, встановлюючи цифри на табло 2-1.

Таким чином, «Вікторія» достроково гарантує свій вихід в плей-офф з першого місця в 2-й групі чемпіонату ААФУ.
Наступний і останній матч 21 туру команда з Миколаївки зіграє з «Кудрівкою» 29 травня.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *