10 травня на «Ювілейнойму» зіграли «Вікторія» та «Епіцентр»

Матч у Сумах розпочався з атакувальних дій господарів. І вже на четвертій хвилині поєдинку «Вікторія» мала шанс на те, щоб відкрити рахунок у грі, коли Назарій Нич «розстрілював» ворота кам’янчан з шести метрів. Та «Епіцентр» від голу врятувала відмінна реакція голкіпера.

Поступово кам’янчанам вдалося вирівняти гру: у проміжку часу з 25 по 30 хвилини гості тричі загрожували воротам «Вікторії». Утім, удари Мороза, Миронюка та Кравчука були неточними. 37 хвилина, потужний удар Олександра Лебеденка з метрів 25-ти, м’яч влучив у стійку, а потім від спини Жмурка опинився в воротах «Епіцентра» – рахунок став 1:0. Під завісу першого тайму сумчанам вдалося провести швидкісну атаку, в результаті якої Максима Чеглова вивели на «побачення» з Жмурком, але півзахисник не переграв воротаря.

Після перерви команди зіграли трохи більше однієї хвилини, як поєдинок призупинили через повітряну тривогу. Після її закінчення«Епіцентр» одразу ж кинувся вперед. І на 50 хвилині матчу Стень, обігравши захисників «Вікторії», увійшов у штрафний майданчик гостей, відпасував праворуч на Миронюка, а Микола ще далі на Кравчука. Данило, обробивши м’яч, не вагаючись, одразу пробив – 1:1.

На 63 хвилині Стень віддав довгу передачу з власної половина поля та, по суті, вивів Кравчук він на віч із Литвиненком, але Данилові завадив захисник Юрій Кравчук, який вчасно «накрив» форварда і м’яч опинився в руках голкіпера сумчан.

Далі ж було багато позиційною боротьби та майже без ударів по воротах. У підсумку 1:1.

Наступний матч наша команда проведе 18 травня проти «Прикарпаття».

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *