3 травня сумчани на Ювіленому приймали “Карпати”

Через повітряну тривогу, яку було оголошено на Сумщині, поєдинок розпочався із 45-хвилинним запізненням. Гості заволоділи ініціативою на старті зустрічі і вже на 5-й хвилині могли відкривати рахунок. Євген Підлепенець змістився з правого флангу і обвідним ударом намагався поцілити у кут воріт – м’яч пролетів поруч зі стійкою.

У подальшому команди створили небагато небезпечних моментів. В основному, гра відбувалася на підступі до штрафних майданчиків і роботи у воротарів було обмаль. Львів’яни більше контролювали м’яч, утім наблизитися до володінь Олександра Литвиненка не могли через надійну гру “Вікторії” в обороні. Зусилля господарів також розбивалися захистом “Карпат”. Зокрема, дальні удари Долінського та Шарая карпатівці блокували.

У середині тайму сумська команда взяла м’яч під контроль, проте гостроти в атаці це не додало. Натомість “Карпати” почали тиснути на ворота суперника у кінцівці тайму і навіть забили. Амбросій Чачуа та Ян Костенко організували атаку, котра завершилася голом Костенка. Здавалося, захисник сумчан Євген Корохов залишав Яна у грі, однак рефері таки зафіксував офсайд, тож взяття воріт скасували.

Початок другої половини зустрічі також було відкладено через повітряну тривогу. Команди зіграли лише 13 хвилин і знову довелося йти в укриття. Після чергової паузи “зелено-білі” додали в активності і гра точилася переважно на полі сумчан. Проте, як і раніше, жодна з команд не змогла стоврити бодай реальний гольовий момент. Так гра і закінчилася: 0-0.

Наступний матч “Вікторія” зіграє з “Епіцентром” в Сумах вже 10 травня, в пятницю.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *