У матчі 13 туру Другої ліги з п’ятьма голами та вилученням команда з Миколаївки перемагає ФК «Суми» на стадіоні «Вікторія».

Вийти вперед господарям допоміг Вадим Шаврін вже на 1 хвилині: він замкнув передачу з лівого флангу від захисника Юрія Цапія. Через 23 хвилини сумчанам вдалося зрівняти рахунок. Після грубої помилки крайнього захисника «Вікторії» Ульянова м’яч опинився в ногах Артема Пилипенко, який за мить обіграв голкіпера Воробея і забив гол.

Уже наприкінці тайму Шаврін знову забив класичний для себе гол: після розіграшу кутового Чередніченко зробив пас своєму нападнику і той вколотив м’яч у сітку – 2:1.

У другому таймі сумчани не опустили руки. Зрозумівши, що їм втрачати нічого, вони побігли вперед і суттєво пожвавили гру. На 54 хвилині «шкіряний» після прострільної передачі від Цапія влучає в руку захиснику гостей. Суддя вказує на позначку. Виконувати пенальті береться все той же Шаврін, за мить запаливши рахунок на табло 3-1. Через 15 хвилин футболісти ФК «Суми» змогли відіграти один м’яч: простріл з правого флангу у виконанні Микити Асєєва замикає Пилипенко. Утім, на більше суперника не вистачило.

Кінець другого тайму видався для нашої команди дуже складним. На 89 хвилині через перебір карток поле залишив Аржанов. Але футболісти витримали натиск сумчан і зуміли втримати переможний для себе рахунок.

У підсумку 3-2. Наступний матч ФК «Вікторія» зустрінеться на виїзді з дніпровською «Перемогою» вже через тиждень. Слідкуйте за анонсами

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *