26 вересня в Миколаївці відбувся матч десятого туру чемпіонату України з футболу серед команд групи «Б» другої ліги. У гості до «Вікторії» завітала команда «Реал Фарма».
Одесити у дев’яти матчах не набрали жодного очка і замикали турнірну таблицю, тож для Анатолія Безсмертного і його футболістів гра обіцяла бути не складною. Але це було не так.
Уже на перших секундах поєдинку гравці «Вікторії» взяли в облогу штрафний майданчик Тараса Деркунського. Чудові можливості відзначитися мали Кузьмін та Борисенко. Забив же Акімов на 41 хвилині зі штрафного, майстерно поклавши «шкіряного» в дальню від голкіпера «дев’ятку».
Гості атакували нечасто, але після одного із таких випадів на початку другого тайму таки зрівняли рахунок: Сергій Нудний, увірвавшись до штрафного, був зупинений Юрієм Бровченко не за правилами. Виконувати пенальті підійшов Абузраа Мохамед Яссін і на 49 хвилині рахунок у матчі став нічийним 1-1.
Взагалі другий тайм дуже нагадував перший. У господарів було багато бажання і стільки ж браку. Насамперед у реалізації останнього удару по воротах. Відтак могли забивати Гранкін, Лозовий, Чередніченко та Черніков, проте їм забракло точності. Забити переможний м’яч вдалося на 96 хвилині матчу двом центральним захисникам: Юрій Цапій виконов щедевральний пас на правий фланг штрафної, який замкнув у падінні Андрій Нелін. За мить пролунав фінальний свисток головного рефері поєдинку, який зафіксував перемогу команди з Миколаївки.
Після цієї перемоги, яка є дебютною у Анатолія Безсмертного на посту головного тренера команди, «Вікторія» набрала 14 очок. «Реал Фарма» залишилась з нулем за підсумками 10 туру.
Наступний матч наша команда зіграє з «Таврією» на виїзді в п`ятницю, 1 жовтня.
Слідкуйте за анонсами!

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *