1 травня в Миколаївці «Вікторія» провела матч з київським «Лівим берегом». Зустріч завершилася перемогою команди Радіонова – 2:1.

Перший тайм матчу пройшов повністю під диктовку господарів, хоча і кияни мали кілька гострих моментів. Першу небезпечну атаку, щоправда, створили гравці «Лівого берегу: на 13 хвилині небезпечно пробив з-за меж штрафної Ставгородський, але прямо в руки Зарубіну. По-справжньому небезпечним момент трапився на 24 хвилині: Передистий з правого флангу навісив в воротарську гостей на Акімова, той пробиває і шкіряний від захисника влучає в перекладину. Відкрити ж рахунок у матчі «Вікторії» вдалося на 38 хвилині. Акімов скористався розгубленістю захисників «Лівого берега» і невдало пробив п’ятою, після рикошету знову підібрав м’яч  і впритул розстріляв ворота.

Більш цікавішим видався другий тайм поєдинку. Вже на 53 хвилині Аржанов дає класний пас у штрафний майданчик Гранкіну, той з льоту сильно пробиває, але не влучає по воротах. На 67 хвилині на поле виходять «свіжі» Черніков та Єременко, які суттєво пожвавили гру господарів матчу. Але на 75 хвилині «Вікторія» допустила непрощенну помилку в обороні, яка завершилася голом киян. З лівого флангу нападник гостей накручує захисників, робить спробу пробити і після серії рикошетів м’яч відлітає в самісінькі ноги вільного Співака, якого прогавив Гранкін. І форвард «Лівого берега» не хибить, встановлюючи рахунок 1:1.

Після цього «Вікторія» пішла на відвертий штурм ворота суперників.  80 хвилина: штрафний небезпечно пробиває Касьянов, але не влучає по воротах. Через три хвилини Єременко намагався вразити ворота головою, але був грубо збитий голкіпером. Рефері ж на цей епізод не відреагував. На 87 хвилині Без’язичний мав можливість подвоїти рахунок, але в останній момент вийти сам на сам з голкіпером не дав захисник киян. На другій компенсованій хвилині  Касьянов береться виконувати стандарт і навішує на правий фланг Гранкіну, той пасує в напрямку Чередніченко, і того на другому поверсі боротьби збиває голкіпер киян. Рефері свистить і призначає пенальті. До «шкіряного» підходить Гранкін і не забиває: воротар «Лівого берега» парирує цей удар. Щоправда, з порушенням правил, тож рефері просить повторити виконання «одинадцятиметрового». І з другого разу Гранкін забиває.

Отже, команда з Миколаївки вириває на останніх секундах перемогу в драматичному матчі з командою «Лівий берег» в рамках 18 туру чемпіонату ААФУ.

Наступний матч «Вікторія» зіграє з «Любомиром» 8 травня.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *