Сьогодні, 17 квітня, відбувся матч між «Вікторією» та «ЛНЗ» у рамках 16 туру ААФУ.

Тут було все: напружена гра і красиві моменти, видовищне пенальті, вилучення і зворушлива підтримка вболівальників.

Зі стартових хвилин поєдинку обидві команди взяли високий темп та зберігали його аж до завершення зустрічі.

Вже на 11 хвилині матчу «Вікторія» виконує стандарт, Касьянов з Акімовим розігрують комбінацію, яку не зміг замкнути Яценко: м’яч пролітає поруч зі стійкою.

28 хвилина: захисники «ЛНЗ» вчергове фолять біля власного штрафного майданчика. Стандарт береться виконувати Акімов, але влучає у стінку. 37 хвилина: Насонов забігає до воротарської зони «Вікторії», скидає на Долінського, проте його зупиняє захисник Нелін.

Але це був чи не єдиний з гольових епізодів біля воріт господарів. Далі команда з Миколаївки заволоділа перевагою і вела гру протягом усього ігрового часу.

По ходу другої половини матчу «Вікторія» нарощувала активність в атаці. На 50 хвилині після чергового розіграшу штрафного потужно пробиває Гранкін в ліву дев’ятку, але воротар ЛНЗ Панченко дивом переводить м’яч на кутовий. 69 хвилина: сильний  удар Касьянова, але вище воріт.

Гості звісно намагалися виправити ситуацію, активізувавши атакувальні дії, але нічого суттєвого біля воріт господарів не створили.

На 89 хвилині замість Аржанова вийшов Черніков. І атаки «Вікторії» у “чемпіонські хвилини” принесли результат. 95 хвилина: Черніков опинився в карному майданчику на ударній позиції і був затриманий не за правилами. Пенальті. Обурені гравці «ЛНЗ» сперечаються з рефері, Сафонов почав штовханину, за що був негайно вилучений з поля.

Тим часом Юрій Цапій майстерно реалізовує «одинадцятиметровий».

Рахунок 1:0. «Вікторія» сьогодні показала прекрасну гру.

Similar Posts

One Comment

  1. Лучше проиграть с поднятой головой чем выиграть таким способом ?, игра конечно была хороша не спорю, но судья тут вообще ужасно судил, всем жёлтые карты выдал! И в конце игра должна была закончиться но нет, ПЕНАЛЬТИ ?‍♂️ просто ужас

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *