Сьогодні в Миколаївці відбувся матч 6 туру Другої ліги. «Вікторія» приймала вдома «Нікополь».
Дебют зустрічі був за гостями, які на 10 хвилині перший раз потурбували Воробея: після розіграшу кутового Гранкін не встиг за Матвєєвим, який потужним ударом вивів «Нікополь» вперед. Проте попереду було багато часу й «Вікторія» продовжувала атакувати.
Тільки ближче до середини першого тайму підопічні Артема Радіонова повністю освоїлися біля штрафного майданчика суперника: свої 100% нагоди втратили Акімов на 25 та Єременко на 36 хвилинах. Першого підвела точність удару метрів з 10, другий – влучив в поперечину після блискучого проходу з лівого флангу. Гарні нагоди мали й футболісти «Нікополя», проте завершилася ця 45-хвилинка без змін у рахунку.
На жаль, другий тайм не вніс якихось коректив у гру. Запам’ятався він нереалізованим гольовим моментом Цапія, який не зміг переграти воротаря Зновенка, а також «виходом на побачення» з голкіпером господарів Тяпкіна: м’яч просвистів поряд зі штангою.
Гравці «Вікторії» намагалися переломити хід зустрічі. але до фінального свистка рахунок на табло так і не змінився. 0:1.

Наступний матч наша команда зіграє на виїзді проти «Балкан» в неділю, 5 вересня.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *