Сьогодні, 6 червня, відбувся перший чвертьфінальний поєдинок в рамках чемпіонату ААФУ між ФК «Суми» та ФК «Вікторія». Гра проходила на стадіоні «Авангард» у Сумах.

Із перших хвилин команда Артема Радіонова побігла вперед, тож Левченку не раз довелося вступати в гру, відбиваючи безперервні удари по своїх воротах. Найбільш зарядженим на удар був Касьянов: його постріли на 6 та 9 хвилинах змушували воротаря понервувати. На 13 хвилині класно прострілював Цапій з лівого флангу, але Акімов не встиг замкнути передачу.

Незабаром до обстрілу воріт господарів підключилися Кузьмін і Лозовий, напруга біля воріт ФК «Суми» не спадала.

Господарі ніяк не могли розгорнути свою атаку аж до 34 хвилини: Шаврін дуже гостро пробивав головою після подачі з правого флангу, проте Зарубін в акробатичному стрибку відвів небезпеку від власних воріт.

На 41 хвилині м’яч влучив в руку одному із захисників господарів, тож суддя призначив штрафний удар прямо біля лінії штрафного майданчику. До «шкіряного» підійшов Касьянов і потужним постілом відправив його в сітку воріт так, що Левченко навіть не шолухнувся.

Пропущений гол став легким шоком для підопічних Валерія Куценка, а вже через 5 хвилин команди пішли відпочивати в роздягальні.

Уже на початку другого тайму міг відзначатися Чередніченко, але після навісу від Акімова з правого флангу пробив не точно. Відбиваючись від натиску «Вікторії», сумчани ніби вичікували, коли ж гості поженуть вперед забивати другий гол і тоді можна буде зловити свій шанс в контратаці. Так і сталося. Отримавши пас з флангу, Зрібняк вирішив пробити метрів з 30. Удар вийшов потужним та точним: Зарубін дотягнувся до м’яча, але змінити його траєкторію польоту не зміг.

Після цього ситуація на майданчику була рівною та водночас тривожною, адже будь-яка помилка могла дуже дорого коштувати. На 71 хвилині гостро пробивав Акімов метрів з 13, але м’яч влучив у ногу захисника.

На 81 хвилині Горбунов класним ударом з-за меж штрафної перевісив Зарубіна і влучив у перекладину. Відскочивши від газону, м’яч повернувся в руки голкіпера. Суддя, поспілкувавшись з боковим рефері, вирішив зарахувати гол, бо «шкіряний» нібито перетнув лінію воріт.

«Вікторія» після такої несподіванки побігла вперед. Мали шанси зрівняти рахунок і Корольчук, і Єременко, але футбольна фортуна була сьогодні на стороні сумчан.

Отже, рахунок в першому поєдинку 2-1.

Уже в суботу, 12 червня, відбудеться матч-відповідь у Миколаївці.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *