Сьогодні, 30 червня, в Києві відбувся фінальний поєдинок чемпіонату ААФУ між «ЛНЗ» та «Вікторією».
Погода була спекотною, +28 °C, і досить суттєво вплинула на гру обох команд.

Гостріше почала перший тайм команда з Черкас, створивши декілька небезпечних епізодів. На 4 хвилині матчу з правого флангу прострілив Сторчоус в шрафний майданчик суперника і Чередніченко зрізав м’яч у власні ворота. На 8 хвилині Лозовий мав гарні шанси зрівнювати рахунок, але «шкіряний» пройшов у сантиметрах зі стійкою. 38 хвилина:  удар Замуренка після небезпечної контратаки прийшовся у штангу, щоправда нападник ЛНЗ знаходився в оффсайді. Через 5 хвилин вже Касьянов наважився на удар метрів з 30-ти і влучив в перекладину.

У другому таймі активніше почали проявляти себе підопічні Радіонова, але гра тривала в основному лише в центрі поля. Обидві команди були втомлені від спеки.

На 53 хвилині у високому стрибку мав зрівнювати рахунок Корольчук після навісу Передистого з правого флангу, проте голкіпер Панченко врятував свою команду. Через 3 хвилини гарний момент вже мав Олег Кос, але м’яч пройшов поруч зі стійкою.

На останніх хвилинах матчу Аржанов порушує правила в центрі поля, за що отримує пряму червону картку від арбітра. А розвязка матчу настала вже 4-й компенсованій хвилині. «Вікторія» пішла ва-банк всіма силами до воріт суперника, втратила м’яч і отримала другий гол в пусті порота. Невдовзі рефері дав фінальний свисток, який засвідчив поразку нашої команди – 2:0.

Нагадаємо, що «Вікторія» та «ЛНЗ» будуть виступати наступного сезону у Другій лізі України.

 

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *