23 жовтня команда з Миколаївки приймала вдома СК «Полтава». Матч проходив на стадіоні «Вікторія» без глядачів у зв’язку з важкою епідеміологічною ситуацією в області.

Перший там повністю пройшов під диктовку господарів. Вже на 16 хвилині Касьянов небезпечно пробивав штрафний і шкіряний в сантиметрах просвистів поруч зі штангою. Вже через 15 хвилин в штрафній полтавчан сталася справжня пожежа: Євген Зубейко з правого флангу прострілив і через серію рикошетів м’яч опинився в ногах Гранкіна метрах в 5 від воріт. Але півзахисник «Вікторії» не забив.

Команда з Миколаївки переважала суперника практично у всіх компонентах, контролюючи м’яч та гру загалом. Але мали моменти й гості: в середині другого тайму полтавчани могли відзначатися зусиллями Дмитра Щербака, проте він пробив в перекладину після подачі кутового.

Нульова нічия змушувала Анатолія Безсмертного гнати своїх підопічних вперед. Меседж тренера футболісти таки почули ближче до завершення гри. На 64 хвилині Андрій Нелін успішно грає на добиванні після сейву голкіпера Петриченка й запалює рахунок на табло 1-0.

Згодом Чеглов міг подвоїти рахунок: в центрі штрафної він накрутив двох захисників, але на удар наважився вже з гострого кута воріт.

Так матч і завершився з мінімальною перевагою «Вікторії». Наступний матч наша команда зіграє вдома з «Ярудом». 

Слідкуйте за анонсами!

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *