Сьогодні відбувся поєдинок між АФСК “Київ” та “Вікторією” в рамках чемпіонату ААФУ. Обидві команди зустрічала не по-квітневому холодна погода, подекуди йшов сніг.

Перший небезпечний момент в матчі трапився вже на 11 хвилині біля воріт гостей: Вечурка небезпечно змістився з правого флангу й пробив, але Нелін блокує удар.

25 хвилина: Касьянов віддає передачу Корольчуку, той намагається перевести м’яч на правий фланг, “шкіряний” рикошетить від ноги захисника і опиняється в ногах Касьянова, він б’є й не залишає шанс голкіперу. Разунок відкрито: 0-1.

Команда з Миколаївки мала шанс подвоїти рахунок вже на 28 хвилині, але Лозовий не встигає замкнути прострільну передачу від Кузьміна, а м’яч впритул розминається зі штангою.

Але АФСК “Київ” відповів через 6 хвилин. Алабін підключає Вечюрку до небезпечної контратаки, той навішує, Као пробиває, але Зінченко робить феноменальний сейв, рятуючи свої ворота.

На 36 хвилині захисник господарів фолить у власному штрафному, м’яч на одинадцятиметрову позначку ставить Цапій, проте влучає в штангу.

Увесь другий тайм пройшов за помітної територіальної переваги гостей. Утім й кияни шукали різні шляхи до воріт суперника. І через центр, і через обидва фланги, і розрізними передачами, але оборону “Вікторії” організовано тримали досвідчені Нелін та Чередніченко.

46 хвилина: Лозовий проривається з лівого флангу в штрафну суперника, накручує захисника й небезпечно стріляє, проте голкіпер киян парирує цей удар.

На 50 хвилині забити головою вдається Корольчуку після навісу з правого флангу, щоправда з оффсайду.

Через десять хвилин Ігнатьєв отримує передачу з глибини поля за спини захисників “Вікторії” і опиняється з голкіпером сам на сам, але пробити по воротам не вдається: Зінченка страхує Яценко.

Вкінці другого тайму кияни помітно тиснули, але команда з Миколаївки вистояла. І перемогла.

Наступний матч “Вікторія” проведе з “Олімпією” на своєму домашньому стадіоні вже наступної середи, 28 квітня.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *