Сьогодні, 17 серпня, матчем у Нікополі стартував другий попередній етап Vbet Кубку України. Місцевий «Скорук» приймав ФК «Вікторія».

Поєдинок команди розпочали на зустрічних курсах, але перші хвилини пройшли невдало для гостей: в дебюті гри Чередніченко грубо збив Клименка у власній штрафній. Суддя вказав на позначку і Цибульський встановлює рахунок на табло 1-0.

Через 20 хвилин Чеглов після розрізного пасу Акімова вривався на побачення з воротарем «Скорука» і був зупинений захисниками не за правилами. Рефері вдруге за матч ставить пенальті, яке реалізує Аржанов. 1-1.

30 хвилина: Єременко отримує пас від Ульянова перед штрафним майданчиком суперника, розвертається й класно пробиває за шиворіт воротарю. 1-2.

Довгий час господарі поля ніяк не могли вийти з оборони, але це вдалося зробити під завісу тайму: Боженарю з правого флангу вдалося зробити потужний простріл, який замкнув Цибульский, зрівнявши рахунок.

На 2 компенсованій хвилині Акімов наважився на потужний удар в правий нижній кут метрів з 20, але голкіпер Осадчук дивом врятував свої ворота.

А ось початок другого тайму ознаменувався шквальними атаками “Скорука” на ворота опонентів. 53 хвилина матчу: Боженар накрутив 3-ох захисників «Вікторії», увірвався в центр штрафної й віддав суперпас Жукову, забезпечивши форварду вихід тет-а-тет з Миколою Зінченком. Через мить рахунок на табло вже був 2-3.

Такий незручний рахунок вимагав від Артема Радіонова кадрових, підсилюючих гру, замін і невдовзі на полі з’явилися Касьянов, Гранкін, Кузьмін та Шаврін. Але, маючи в арсеналі таких гравців, «Вікторія» була змушена, як і в попередньому матчі з «Миколаєвом», повністю сісти в оборону й лише зрідка намагалася вийти в контратаку.

Фактично у другому таймі на полі була лише одна команда – “Скорук”, яка створила біля чужих воріт безліч нагод, але реалізувати відчутну перевагу їй вдалося лише на 77 хвилині. Господарі розіграли стандарт, зробивши подачу в штрафний майданчик Зінченка, на яку відгукнувся центральний захисник Малиш, у боротьбі з яким захисник Нелін відправив “шкіряного” в кут воріт, відзначившись автоголом.

Отже, рахунок 4-2 не дає можливіть команді з Миколаївки продовжувати виступи в Кубку України. Схоже, «Вікторія» не зробила роботу над помилками після матчу з «Миколаєвом»: схожість забитих голів підтверджує цей факт. Точно знаємо, що невдовзі наша команда виправиться й буде продовжувати радувати своїх вболівальниками тільки перемогами!

 

 

 

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *