Головний тренер Анатолій Безсмертний підбив підсумки дебютного сезону для сумського клубу в Першій лізі, в якому «Вікторія» здобула сьоме місце в групі Чемпіонська

«Дебютний виступ в Першій лізі – це історичний момент, чудовий виступ в Кубку України– це непогане досягнення: нам вдалося перемогти такі команди з УПЛ як «Минай» та «ЛНЗ». Врешті-решт «Вікторію» зупинив донецький «Шахтар».

Не можна сказати, що сезон в цілому вийшов феєричним. Перше коло змагань для команди склалося вдало, а ось в групі Чемпіонська рівень суперників був вищим. Гольових моментів у гравців було вдосталь, але десь не вистачило майстерності, реалізації та вдачі. Робота над помилками обов’язково буде виконана. В цілому результатом в сезоні 23/24 я задоволений».

Анатолій Петрович також висловив вдячність своєму тренерському штабу, керівництву клуба, гравцям та особливо вболівальникам за їх підтримку в складних умовах війни.

«Я дякую колегам по штабу, керівництву, президенту. Ми всі чудово попрацювали. Усі розуміють, що грати в футбол за 30 км від кордону з божевільним «сусідом» не кожен зважиться».

Також головний тренер зазначив, що команду чекає оновлення кадрового складу в міжсезонний період.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *