24 травня в Сумах футбольна команда “Вікторія” завершила сезон 2023-2024 першої футбольної ліги України. Навесні команда, яку тренує Анатолій Безсмертний, грала у “Чемпіонській лізі”. В останньому турі суперниками сумчан були футболісти “Кудрівки-Ниви”.

В середині першого тайму хорошу можливість вивести гостей вперед втратив Тименко. Нападник “Кудрівки-Ниви” не зміг переграти Литвиненка. Відразу після цього пролунав сигнал повітряної тривоги і гра була зупинена. Після відновлення гри голів у першій половині зустрічі не було.

На 72-й хвилині господарі відкрили рахунок. Байдал подав у штрафну і м’яч опинився у Шавріна, який спокійно переграв голкіпера – 1:0. Заміни Безсмертного спрацювали.

За десять весняних матчів сумчани забили 4 голи (відзначились Максим Чеглов у ворота “Епіцентру” у виїзному матчі, Назарій Нич у ворота “Агробізнесу” та Олександр Лебеденко у ворота “Епіцентру” у матчі домашньому, четвертий – Вадим Шаврін в заключному поєдинку проти “Кудрівки-Ниви”) та дев’ять м’ячів пропустили. Як результат — “Вікторія” посіла 7 місце в групі “Чемпіонська”. За право змагатися в перехідних матчах за путівку до УПЛ не вистачило 6 очок.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *