1 жовтня, в п’ятницю, наша команда на виїзді грала з сімферопольською «Таврією» на стадіоні «Мар’янівський». Це був матч 11-го туру Другої ліги в групі Б.

Господарі з перших хвилин почали повністю контролювати хід поєдинку. Ще в першому таймі кримчани як мінімум могли забивати чотири м’ячі, натомість забили лише один. На 45 хвилині влучним ударом з 11-метрової позначки відзначився Бойко. Гра гостей запам’яталася єдиним ударом Борисенка в площину воріт Віталія Онопка.

У другій сорокап’ятихвилинці сімферопольці збільшили темп гри, змусивши гостей постійно фолити на підступах до свого штрафного майданчику. В результаті на 75 хвилині «Вікторія» залишилася вдесятьох: поле покинув Артем Касьянов за грубу гру в підкаті. Здавалося, що перемога й залікові три бали вже «у кишені» футболістів «Таврії». Але на останній хвилині матчу гості змогли реалізувати свій гольовий момент. Після подачі кутового Чередніченко першим встиг до м’яча, зрівнявши ударом головою рахунок зустрічі – 1:1. На 93 хвилині Іван Борисенко міг подвоїти рахунок, забивши супергол з середини поля, проте голкіпер кримчан в останню секунду перевів «шкіряного» на кутовий.

У підсумку 1-1. Наступний свій поєдинок команда з Миколаївки зіграє 6 жовтня зі «Скоруком» у Нікополі.

Слідкуйте за анонсами!

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *