Сьогодні відбувся другий півфінальний матч між «Вікторією» та «Вовчанськом» в рамках розіграшу чемпіонату ААФУ. Гра проходили на головній спортивній арені Миколаївки.

Перші хвилини гри показали, що на футбольному полі зійшлися гідні суперники, однак початок матчу був за господарями, яким вдалося створити пару гострих моментів. Згодом ініціатива перейшла до «вовків», які віддали перевагу контратакам, проте перший тайм закінчився «сухою» нічиєю.

Після перерви гравці ФК «Вовчанськ» значно посилили пресинг на ворота команди з Миколаївки, так що у захисників та голкіпера Зінченка дещо додалося роботи. Враховуючи досвід попередньої зустрічі, яка закінчилась з рахунком 1:1, ціна помилки переважала ціну перемоги, тому прогнозовано весь другий тайм «Вікторія» «закрилася» на власній половині поля. Яскравою грою в контратаках запам’яталися Акімов, Корольчук та Лозовий, проте до забитого голу справа так і не дійшла.

У кінці матчу за «вовків» могли відзначитися Радченко, Воловик та Анвули, проте футбольна фортуна була не на їх боці.

Тож, продумана гра в обороні дозволила команді Радіонова вистояти та гарантувала вихід до фіналу, який відбудеться 30 червня 2021 р. на полі НТК ім. В. Баннікова (Київ).

Нагадаємо, в паралельному матчі Мотор – ЛНЗ перемогла команда з Лебедина.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *