12 червня команда «Вікторія» вдома приймала ФК «Суми» в рамках ІІ чвертьфінального матчу чемпіонату ААФУ.
На підопічних Куценка безперечно очікував важкий поєдинок, адже команда з Миколаївки була налаштована будь-якою ціною реабілітувались після поразки на виїзді з рахунком 2-1.
Із перших секунд матчу футболісти «Вікторії» активно розпочали матч. Уже Кузьмін на 10 хвилині прорвався з лівого флангу і небезпечно, але не точно, пробив, а згодом, на 13 хвилині, завдав удару головою, однак воротар гостей в карколомному стрибку перевів м’яч на кутовий.
Через 10 хвилин Лозовий прострілював у штрафний майданчик з лівого флангу і “шкіряний” влучив в руку захиснику ФК «Суми», тож рефері вказав на 11-метрову позначку. Виконувати пенальті взявся Акімов, проте пробив не сильно й Левченко легко відбив м’яч.
На 38 хвилині на удар метрів з 25 наважився Касьянов, проте м’яч просвистів над перекладеною гостей.
Варто зазначити, що ФК «Суми» увесь перший тайм грав від оборони і особливо гострими моментами не запам’ятався.
Початок другого тайму також активніше провели підопічні Радіонова. На 48 хвилині Касьянов розіграв з Акімовим кутовий і навісив точно на Аржанова. Нападник «Вікторії» не схибив і забив красивий гол, встановивши рахунок 1-0.
Через 10 хвилин вже команда з Сум мала забивати: після серії рикошетів в штрафному «Вікторії» м’яч опинився в ногах Ковалевського, який не влучив в пусті ворота: «шкіряний» від перекладини полетів прямо в руки Зарубіну.
Після забитого голу «Вікторія» надійно заграла від оборони та вчасно переходила в контратаки, тож до кінця матчу ФК «Суми» так і не зміг реалізувати жодного з небагатьох своїх моментів.
Отже, за сумою двох матчів рахунок 2-2, але за правилом «гостьового голу» до півфіналу проходить «Вікторія».
Пари учасників 1/2 фіналу та порядок проведення матчів даного етапу будуть визначені шляхом жеребкування 14 червня 2021 р. Терміни проведення матчів 1/2 фіналу: 19 та 26 червня 2021 р.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *