У полуфіналі розіграшу Кубка ААФУ зустрічалися команди «Вікторія» та «Олімпія». Матч обіцяв бути яскравим: обидва колективи доволі яскраво увійшли в новий сезон та зовсім не приховують своїх амбіцій.

Зі стартовим свистком команда з Миколаївки одразу заволоділа ініціативою. Уже на 17 хвилині Борисенко наважився на дальній удар з-за меж штрофного, але мимо. Через 4 хвилини з лівого флангу навішує Аржанов, все той же Борисенко виграє боротьбу на другому поверсі, проте пробиває по воротах невдало. Протягом першої половини гри підопічні Артема Радіонова втратили ще кілька відмінних нагод збільшити свою перевагу.

Другий тайм активніше знову розпочали господарі, у яких запам’ятався потужний удар Касьянова в штрафному майданчику, який заблокували захисники.

На 58 хвилині вже гості створюють небезпечний момент: Співак після навісу з лівого флангу небезпечно пробиває головою, але воротар Зарубін надійно грає і забирає м’яч у руки.

Загалом, дуже динамічно грали команди увесь другий тайм. Поєдинок проходив на зустрічних курсах, але із невеликою кількістю потенційно небезпечних моментів.

Справжню пожежу в штрафному майданчику «Вікторії» гості створили вже на другій компенсованій рефері хвилині. Скориставшись довгим пасом з центру поля, гравці «Олімпії» комбінують та виводять Співака сам на сам з голкіпером. Він не хибить і відкриває рахунок в зустрічі 0:1.

Уже через хвилину в штрафній зоні «Олімпії» захисники збивають Чернікова, рефері свистить і призначає пенальті. До м’яча підходить Цапій, потужно пробиває в правий кут, але не точно.

Отже, за сумою двох матчів рахунок 1:2 на користь команди з Савинців, яка зустрінеться в фіналі з “ЛНЗ”.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *