Вчора в матчі 15 туру чемпіонату ААФУ “Вікторія” зустрічалася з “Єдністю”. Команді Артема Радіонова вдалося забити тричі, киянам – тільки один раз.

Гра розпочалась у рівній боротьбі та у швидкому темпі, обидві команди намагались грати на атаку. В середині першого тайму “Вікторії” все ж вдалося перехопити ініціативу: вона перевела гру на половину поля господарів, гостріше діяла в контратаках. Команда з Миколаївки досить активно пресингувала ворота киян, але останні надійно діяли в обороні. На 45 хвилині Лозовий робить небезпечний простріл з лівого флангу в сторону воріт, який замикає Акімов, розвівши “шкіряного” та голкіпера по різним кутам воріт. На перерву команди йдуть з рахунком 1-0.

Набагато емоційнішою виявилась друга половина поєдинку.
“Вікторія” продовжувала влаштовувати затяжні атаки. На 73 хвилині Черніков, увірвавшись в штрафну зону,
навішує «круглого» на дальну стійку, де головою гравець “Єдності” випадково направляє м’яч в сітку та забиває другий гол у матчі.
Згодом на 78 хвилині захисник киян порушує правила. Пробити небезпечний штрафний береться Акімов: він спрямував м‘яч в близький до воротаря кут, змінивши цифри на табло – 3:0.

Через лічені хвилини допустились помилки й захисники “Вікторії”, пропустивши гол: господарі розігрують комбінацію, в результаті якої Довженко у воротарському майданчику прострілює Миколу Зінченка на 90 хв.

Наступний матч “Вікторія” зіграє 17 квітня з “ЛНЗ”.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *