8 серпня на стадіоні «Енергія», що в Новій Каховці, відбувся матч 3 туру Другої ліги ПФЛ «Енергія» – «Вікторія». Команди цей сезон розпочали по-різному. Попередній матч «Енергія» програла на виїзді Таврії 4-1. «Вікторія» ж на домашньому стадіоні переграла херсонський «Кристал» 2-1.

У дебюті матчу вже на 1 хвилині міг відзначатися Нелін, але захисник новокаховців перевів м’яч на кутовий.

5 хвилина: Аржанов після навісу з правого флангу намагався переправити парашютом м’яч у воротарську дев’ятку, але не точно.

Після цих гострих випадів гостей гра вирівнялася й пішла на зустрічних курсах аж до 22 хвилини, коли Микола Хименюк отримав нагоду відзначитися, але нею не скористався – голкіпер команди з Миколаївки відбив два удари, а третій полетів повз ворота.

На 35 хвилині новокаховському форварду вдалося “вийти на побачення” з голкіпером Воробеєм, але до завершального удару справа не дійшла: Андрій Нелій жостко ззаду зупинив випад господарів, отримавши жовту картку.

На 38 хвилині, після розіграшу стандарту гостями, захисники «Енергії» не за правилами зупинили в штрафному майданчику Шавріна й суддя вказав на 11-метрову позначку. Рахунок стає 0-1.

Після голу Шавріна новокаховці додали, побігли вперед і створили кілька моментів біля воріт «Вікторії», але стовідсотковими їх назвати досить важко.

Другий тайм розпочався досить жваво: вже на 50 хвилині Черніков вийшов сам на сам з воротарем, але для подвоєння рахунку забракло точності.  Після цього команда з Миколаївки заволоділа ініціативою й повністю контролювала гру.

На 89 хвилині Кузьмін пробивав по воротах після розіграшу стандарту і влучив у дальню від голкіпера стійку.

«Енергія» ж намагалася проводити контрнаступи, організовуючи випади в сторону воріт голкіпера Воробея. Проте наші футболісти , добре зорганізувавши оборону та не програвши жодного ігрового єдиноборства, нейтралізували атакувальні починання суперників.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *