У рамках розіграшу 1/2 фіналу Кубка ААФУ сьогодні в запеклому матчі зійшлися «Олімпія» та «Вікторія». Зустріч відбулася на стадіоні НТБ ФК “Полтава” в с.Копили.

Вже на 4 хвилині команда з Миколаївки створила гострий момент: Нелін навішує з флангу, Акімов намагається замкнути головою, але м’яч блокує захисник. Аржанов підхоплює “шкіряного” та небезпечно пробиває з-за меж штрафного, але не влучає.

12 хвилина: з лівого флангу стрімко промчав Борисенко і під гострим кутом намагався вразити ворота в ближній кут, проте високо. А вже на 21 хвилині матчу небезпечно з того ж лівого флангу стріляє Кузьмін, м’яч чіпляє хрестовину і виходить за межі поля.

Втім господарі тут же відповіли гідно своїм візаві: Фабонмі приймає пас від Субочева і тут же несподівано пробиває з метрів 20 по воротах Зарубіна, втім в ціль не влучає.

Обмінявшись такими випадами протягом однієї хвилини, команди різко скинули оберти і стали діяти більш стриманіше.

Проте наприкінці тайму стався ключовий епізод: Кузьмін вривається в центральну зону штрафного майданчику, накручує захисника і з-під нього завдає прицільного удару в дальній від голкіпера кут. 43 хвилина, рахунок 0-1.

Весь другий тайм обидві команди намагалися швидше доставляти м’яч в атаку, віддаючи при цьому багато сил і борячись за ініціативу.

На 67 хвилині «Вікторія» розпочинає затяжну атаку. Заходячи с правого флангу Кузьмін обігрує Рудченка й б’є по воротах, але “шкіряний” зрадницьки відскакує від штанги прямісінько в руки голкіперу.

Варто сказати, що «олімпійцям» довго не вдавалося створити результативних моментів. І лише на 95 хвилині, після певного хаосу в штрафній «Вікторії», м’яч влучає в руку Яценка. Звучить свисток, рефері вказує на позначку. «Одинадцятиметровий» впевнено виконує Субочев.

Рахунок 1-1. Матч-відповідь відбудеться 28 квітня на стадіоні «Вікторія» в Миколаївці.

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *