Про це сьогодні, 4 березня на пресконференції повідомив президент футбольного клубу та головний акціонер підприємства-власника стадіону Сергій Бондаренко. Засновники футбольного клубу бачать «Ювілейний» домашньою ареною, а відтак готові інвестувати у відновлення інфраструктури стадіону рекордну суму грошей. Але все це стане реальністю після завершення судових позовів колишніх власників.

Сергій Бондаренко: «План дій досить чіткий: «Ювілейний» має стати не тільки головною футбольною перлиною Сумщини, а й відповідати всім заявленим стандартам Професійної футбольної ліги. Реконструкція торкнеться не лише футбольного поля, а і всього майнового комплексу. На це потрібно щонайменше пів року, але ми готові все виконати в строк. Є домовленості і з проєктантами, і з професійними виконавцями таких робіт. Якщо це все станеться найближчим часом, то стадіон «Ювілейний» стане головним стадіоном ФК «Вікторія», а стадіон в Миколаївці залишиться навчально-тренувальною базою. У будь-якому випадку весняний сезон Аматорського чемпіонату ми дограємо на Білопільщині. Футбол від ФК «Вікторія» розвиватиметься паралельно і в Сумах, і в Миколаївці». Підтримує нових власників і президент Асоціації футболу Сумської області Андрій Прохорович. Він має дружні відносини з власником футбольного клубу, а тому готовий працювати в пліч-о-пліч для відродження і стадіону і футбольних традицій сумського регіону. Адже зараз стадіон треба рятувати, щоб в центрі Сум замість перлини не були руїни. За 20 років у стадіон нічого не інвестовано.

Андрій Прохорович: «Коли ми збудували стадіон ми входили в ТОП – 5 стадіонів України. Ми тоді відповідали найвищій 4 категорії, адже тут можна було проводити матчі Ліги Європи, Ліги чемпіонів. Ми так і залишились у 2001 році. Тому ми підтримуємо відновлення і реконструкцію стадіону,  і ми раді, що з’явились такі люди, які готові в це інвестувати. Тим паче це наші люди. Сергій Бондаренко є членом виконкому Асоціації футболу Сумщини. Інше питання, що є власники, які володіють 0,001% і 0,001% акцій підприємства. Це старі власники, які ще до продажу корпоративних прав змінили статут, і тепер всі важливі рішення ухвалюються 100% голосів акціонерів. Користуючись нагодою, я хотів би звернутись до них: працюйте на благо міста. Стадіон «Ювілейний» є візитівкою обласного центру, і якщо сюди приїжджатимуть відомі команди – це буде наша візитівка в Європі і світі. Це все стане можливим, якщо старі власники не будуть судиться, а будуть разом розвивати».

Сподіваємось, що плани озвучені на пресконференції стануть реальністю уже в найближчий час!

2-400x300 ФК «Вікторія» планує виступати на стадіоні «Ювілейному» в Сумах

Similar Posts

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *